Afvalbeheer

Afvalbeheer

Als Extern Milieucoördinator A voor bedrijven wordt Miasma regelmatig geconfronteerd met de afvalstoffenproblematiek. Het is de taak van de MC-A om bij te staan in het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven of kostenbesparende oplossingen.

Anderzijds is Miasma (microbiologisch) adviseur voor afvalverwerkende industrie zoals houtverbranding met energieopwekking of biogasinstallaties voor de productie van groene stroom en warmte.

Miasma bundelt de ervaring van microbiologie met de kennis van organische afvalstoffen opgedaan sinds 1997 en vertegenwoordigt als bvba dus 20 jaar relevante ervaring in de sector. Miasma kan hierdoor een katalysator zijn tussen afvalproducenten en verwerkers waardoor een voor beide partijen optimale prijs gehanteerd kan worden. Als erkend overbrenger van afvalstoffen voorzien wij voor elk type afvalstof het gepaste transport en stellen indien gewenst recipiënten ter beschikking.

Afvalbeheer
Ontdek ook onze diensten in milieuadvies, groene energie en staalname!

Transportmiddelen voor afvalbeheer

Doordat wij de link tussen producent en verwerker steeds zeer kort houden, zonder tussenopslag kan Miasma voor u een prijsgunstige aanbieding maken binnen de huidige marktomstandigheden.

Container of oplegger transport

Container of oplegger transport

Citerne transport

Citerne transport

Voorbehandeling en huifwagen transport

Voorbehandeling en huifwagen transport

Dolav bakken

Dolav bakken

Comments are closed.